Furnitorët

Nuk ka asnjë furnizues

Të gjithë artikujt më të shitur
  • Banner

Të gjitha produktet e reja

Referenca: 8717496337283

Safescan 2995-SX banknote value and fitness counter SafeScan

(0)

Manufacturer no.: 112-0652 EAN Code: 8717496337283 Manufacturer: SafeScan Product group: Money counting and checking devices (GDZ) External dimensions (W x D x H): 345mm x 370mm x 395mm [self-measurement] Weight: 12kg [In-house measurement including packaging & supplements] Packaging units: 1 Piece

Çmimi 3 850,00 EUR Çmimi i rregullt 4 200,00 EUR
More
e shitur

Referenca: 8717496337221

Safescan 2985-SX Money counting machine for all currencies Gray SafeScan

(0)

Manufacturer no.: 112-0649 EAN-Code: 8717496337221 Manufacturer: SafeScan Product group: Money counting and checking devices (GDZ) Außenmaße (B x T x H): 350mm x 375mm x 385mm [self-measurement] Weight: 11kg [In-house measurement including packaging & supplements] Packaging units: 1 Piece

Çmimi 2 850,00 EUR Çmimi i rregullt 3 100,00 EUR
More
e shitur
Të gjitha produktet në aksion

< XITO COMPUTERS >

xITo computers eshte eshtë dyqan online i specializuar në shitjen e pajisjeve më të fundit të teknologjisë dhe që njëkohësisht janë më të kërkuarat në treg.

< xITo computers >

xITo computers eshte eshtë dyqan online i specializuar në shitjen e pajisjeve më të fundit të teknologjisë dhe që njëkohësisht janë më të kërkuarat në treg.

See more

icon

TRANSPORTI FALAS

Për të gjitha porositë mbi 50€

icon

Kthimi i produktit

Kthimi I Produktit mrena 48orë

icon

Support 24/7

Shërbimi ndaj klientit 24/7

icon

PAGESA TË SIGURTA

BLERJE E SIGURT

Follow us on Facebook